top of page

Wie zijn we

Het opleidingscentrum voor bedrijfsmanagement en zakelijke dienstverlening, wil managementdiensten, inburgeringsopleidingen, professionele activeringstrajecten en permanente opleidingen bieden aan al wie zijn vaardigheden en kennis in verschillende domeinen wil aanscherpen. Daarnaast creëert ze kansen voor zelfstandigen die hun talenten ten dienste willen stellen van bedrijven of publieke instellingen.

 

  • Opleidingen :

 

  1. Inburgeringsopleidingen : culturele integratie in het onderwijssysteem is heel belangrijk. Om de culturele en professionele integratie van de kandidaten te vereenvoudigen, leggen we de nadruk op de basis van integratie zelf. In onze opleidingen staat het aanleren van de officiële talen en de nationale waarden en geschiedenis dan ook centraal. Op het einde van het inburgeringstraject ontvangen de deelnemers een attest dat ze kunnen voorleggen aan hun gemeentebestuur.

   2. Professionele opleiding : via professionele opleidingen die gericht zijn op de nieuwste en meest gewilde technologieën op de arbeidsmarkt,                 verhoogt het OBZD de inzetbaarheid van de deelnemers in dit digitale tijdperk.

   3. Permanente opleiding : momenteel zijn ervaren mensen nog te weinig inzetbaar. Vaak gaat het om 50-plussers die nog niet op pensioen willen           maar ook niet echt openstaan voor nieuwe technologieën. Deze groep krijgt dankzij nieuwe technologieën en de telewerkcultuur, die aan bod             komen in onze permanente opleidingen, nieuwe mogelijkheden voor hun re-integratie op de arbeidsmarkt. Via deze opleidingen kunnen we de           deelnemers ook bijstaan tijdens het volledige wervingsproces:

 

        - advies geven voor het opstellen van een curriculum vitae,

        - vertrouwd maken met de verschillende jobsites,

        - opstellen van motivatiebrieven en

        - voorbereiden op sollicitatiegesprekken.

Op het einde van hun opleiding ontvangen de deelnemers een erkend certificaat. 

 

  • Diensten : management- en administratieve diensten, voornamelijk in domeinen zoals boekhouding, marketing of informatica, zowel voor start-ups als voor grote bedrijven of publieke instellingen.

 

 

Onze visie

Steeds meer bedrijven (kmo’s, grote bedrijven, zelfstandigen, ...) hebben nu en dan nood aan managementdiensten voor hun activiteit.

 

Door professionele zelfstandigen en ondernemers te integreren en introduceren bij die bedrijven, zullen niet alleen zij, maar ook het OBZD blijven groeien.

Werken bij EGSE

Vul het formulier in om de aanvraag in te dienen.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Merci pour votre envoi !

bottom of page